ctg.ro si spamul
4 comentarii. Tu ce zici? | 1,668 vizualizari |
Pe adresa de contact de la conquistamorella.com (site exclusiv in limba spaniola) primesc azi un email:
Stimate Domn/Doamna,
As dori sa va prezint o promotie interesanta - apa de parfum Gardeny cu esente din Franta si Elvetia (Charabot si Floressence)- similare cu unor parfumuri celebre, acum la doar 15 RON la 30 ml, si 20 RON la 50 ml, atat pentru femei cat si pentru barbati.O sa fiti surprins de calitate - parfumurile persista 8-12 ore in functie de natura esentei (fresh, dulce, marin, oriental, aromatic)! Pentru comenzi mai mari de 50 RON livrare gratuita oriunde in tara. De asemenea pentru o comanda de minim 100 RON primiti un discount suplimentar de 25%. Pentru detalii si comenzi va rog vizitati si situl nostru www.collagena.ro, sunt 45 de variante disponibile.
Raman la dispozitia DVS pentru orice intrebari.
Cu stima,
Ivan Nikolov
Collagena cosmeticsIn conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece: - contine datele necesare de iedentificare
- acceptare de primire a ofertei nu va implica financiar
- adresa d-voastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.Pentru ca intelegem si apreciem dorinta dumneavoastra de intimitate, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa ne trimiteti un reply cu textul UNSUBSCRIBE. Va multumim pentru intelegere.
Adresa respectiva de e-mail apare intradevar public dar pe un site in spaniola ceea ce ma determina sa gandesc ca a fost premeditat. Langa ea scrie “apoyo técnico” Ivan Nikolov, adica mai pe romaneste te-ai facut de … pardon.
Ma gandeam intr-o zi sa imi fac un programel usurel de digerat. Sa imi preia text aleator de pe net, sa imi genereze niste subject si body random, sa fie capabil sa imi trimita 1000 de e-mail-uri pe minut timp de cat_vrea_muschiul si sa fill up cateva casute de e-mail de pe la aceste site-uri de succes iar singurul text coerent sa fie “adresa dumneavoastra de e-mail bla bla bla”. La cateva mii de e-mails pe zi … poate intelege.
Later edit: Aceeasi poveste si aici.
4 comentarii. Tu ce zici?



Daca au spus ei ca mail-ul contine datele “necesare de iedentificare” … asta nu e spam :))
Oricum imi place site-ul lor. Nu s-au sinchisit sa schimbe nici macar numele index-ului de la un template de torrent. ( ctg.ro/index-4.html ). Meta tag-uri ?! Ce sunt alea? Noi facem “optimizare” prin “iedentificare” ! :)
COnform altor legi din Romania este spam. Atata timp cat nu ti-ai dat explicita acordul catre ei sa primesti comunicari comerciale este. De asemenea nu au facut nici o referire privind calitatea lor de operator date personale, asa ca daca nu sunt incalca si alte legi
Collagena asta chiar face furori… :lol:
http://blog.nowandthen.ro/?p=42